Nyheter
 
Kongsvingerkortet

Byens gavekort, Kongsvingerkortet - GAVEN TIL DEN SOM HAR ALT - så kan han/hun selv kjøpe det de vil . Kan brukes overalt i Kongsvinger.Den perfekte gave til alle anledninger. Firmagaver. Med Kongsvingerkortet kan du gi en gave som fort kan bli til mange gaver. Kortet kan brukes overalt i Kongsvinger by og i butikker over hele kommunen.

Kongsvingerkortet lades opp med et beløp og mottakeren kan benytte kortet til summen er oppbrukt. Kortet kan brukes i butikker, på spisesteder, på kino, hos frisøren – overalt!
Som du ser, kommer Kongsvingerkortet i et stilig gaveomslag med konvolutt.

Kortet kjøper du hos Byen Vår, Friskus Sport1 EPA, Møbelringen og Gullsmed Kristoffersen.

Saldo kan du fortløpende sjekke lenken under her. Du støtter også Byen Vår ved å kjøpe kortet.

ALLE DE 158 BRUKERSTEDENE FOR KONGSVINGERKORTET KAN DU SE PÅ KONGSVINGERKORTETS FACEBOOKSIDE.

Hairport, Kongssenteret Zoo og Mester Grønn på Kongssenteret tar ikke kortet. Europris, Biltema og Plantasjen tar dessverre heller ikke kortet. Statlige institusjoner som Vinmonopolet og Sykehusapoteket får heller ikke være med. Så er det noen småsjapper rundt omkring som ikke er med.
 
Ekstern lenke: https://nettbank.edb.com/Logon/index.jsp?s_id=ClosedLoop&domain=4201&from_page=http://www.smn.no&to_page=https://nettbank.edb.com/cardpayment/transigo/card/prepaidoverview/transactionsClosedLoop
Tips en venn:
Mottakers email Ditt navn:Søn. 31.12.17 00:00

Byen Vår Kongsvinger, Storgata 1, 2212 Kongsvinger. Tlf. 62 81 66 10
Siden er utviklet av Fokusmedia og Indio